Visit Dalsfjord - Vist Dalsfjord

Visit Dalsfjord
Visit Dalsfjord
Gå til innhold
Selskap og events | Fjordaktiviteter | Mat og servering
– Vi skreddersyr dine opplevelser på fjord og fjell
OPPLEVELSER
Velkommen til Dalsfjorden
Mellom høye fjell og storslått vestlandsnatur skjærer Dalsfjorden seg inn mellom Fjaler og Askvoll kommune. Langs sørsiden av fjorden ligger tettstedet Dale i Sunnfjord som med sine 1184 innbyggere utgjør administrasjonssenteret i Fjaler. I tillegg til å være en attraktiv fjord for kajakkpadling, fisking og båtturer ligger Dalsfjorden i umiddelbar nærhet til en rekke kystdestinasjoner. Innerst i fjorden byr Laukelandsfossen på et imponerende syn med sitt 135 m høye fossefall. Bare 1 - 1,5 times båttur unna finner man også destinasjoner som Norges vestligste bosatte samfunn og øysamfunn Bulandet ogVærlandet, en av Norges mest kjente havklipper Alden og kystbyen Florø.

Selskap og events
I samarbeid med Dalsfjordmat og andre lokale bedrifter organiserer vi selskap og events med både lokale, matservering, musikk og overnatting.
Naustet «Slaktehuset» som i tidligere tider vart brukt som nettopp slaktehus er nå blitt totalrenovert og danner base for fjordaktiviteter. I tillegg brukes det i dag til foredling av kjøtt og fisk. «Slaktehuset» kan og nyttes til private selskap inntil 30 personer.


Fjellhytter
På Steiestølen arrangerer vi events for mindre grupper på ca 8 - 10 personer. Her kan man oppleve skikkelig hytteliv med elvefiske og fotturer i fantastisk vestlandsnatur. Her er det også mulighet for overnatting i våre fjellhytter.
Turopplevelser
Møt opp med turklær og gode sko, la oss ta deg med på en tur til Alden – Den Norske hesten. Båtturen Dale – Alden tar ca en time.  Bestigning opp turstien (481 meter) kan for de sprekeste gjøres på 30 min, noen vil bruke litt lenger tid. Når en kommer ned igjen fra fjellet serverer Dalsfjordmat et nydelig måltid som inntas på svabergene. Returen kan gå via Værlandet og Bulandet om ønskelig.

Fjordcruise
I vår Targa 44 tilbyr vi skreddersydde båtturer for grupper på max 12 personer inkl matservering fra Dalsfjordmat. Dalsfjorden er et knutepunkt for destinasjoner og turene kan blant annet gå til Bygstad, Laukelandsfossen, Flekkefjorden, Holmedal, Askvoll,
Korssund, Værlandet, Bulandet, Alden, Atløy, Florø, Kalvåg, Solund og Skjerjehamn. Det vil også være mulighet for avtalt "pick-up point" f.eks. fra Bergen.


Havfiske
Fra Dalsfjorden og ut til det åpne hav er vegen kort. For de som ønsker seg en opplevelse utenom det vanlige tilbyr vi dagsturer på havfiske.

Vår båt Targa 44 og skipper er sertifiser i henhold til Sjøfartsdirektoratets regelverk for personbefordring.

Visit Dalsfjord
Vassdalsvegen 10,
6963 Dale i Sunnfjord

Elin Håland
(+47) 91357625

Trond- Ole Håland
(+47) 90603906
FØLG OSS
VISIT DALSFJORD AS
Vassdalsvegen 10,
6963 Dale i Sunnfjord
Primærkontakt
Tlf: (+47) 91 35 76 25  V/ Elin
Tlf: (+47) 90 60 39 06  V/ Trond-Ole
FØLG OSS
KONTAKT
VISIT DALSFJORD AS
Vassdalsvegen 10,
6963 Dale i Sunnfjord
Primærkontakt
Tlf: (+47) 91 35 76 25  V/ Elin
Tlf: (+47) 90 60 39 06  V/ Trond-Ole
Tilbake til innholdet